Passa al contingut principal

DE GALLINES, OUS I FARINA!

BON DIA NINS I NINES, BON DIA FAMÍLIES!

AVUI COMENÇAM UNA NOVA SETMANA. PERÒ AQUESTA UNA MICA MÉS ESPECIAL, JA QUE PODEM COMENÇAR A VEURE UN POC LA FAMÍLIA PERÒ SEMPRE TENINT EN COMPTE LES MESURES D'HIGIENE, SEGURETAT I MANTENINT LES DISTÀNCIES.

COM CADA SETMANA PERÒ, AQUÍ VOS PROPOS UNA SÈRIE D'ACTIVITATS PER A QUÈ ESTIGUEU BEN ENTRETINGUTS I VOS HO PASSEU MOLT BÉ A CASA.

PROPOSTES D'ACTIVITATS PER AQUESTA SETMANA.

Gallinas hechas con tela de saco DIY

ACTIVITAT A PARTIR D'UN CONTE:

EL CONTE D'AQUESTA SETMANA ES TITULA: "LA GALLINETA VERMELLA". AQUÍ PODEU VEURE EL VÍDEO DE LA HISTÒRIA DE LA GALLINETA. 
ACTIVITAT MANIPULATIVA:
ENS RENTAM LES MANS, ENS POSAM EL DAVANTAL I CAP A LA CUINA A FER UNA BONA COCA PER BERENAR! AQUÍ TENIU LA RECEPTA.ACTIVITAT D'EXPRESSIÓ ESCRITA:
PER A PRACTICAR UN POC LA LECTOESCRIPTURA, LA PROPOSTA ÉS QUE COMPLETEU AQUESTA GRAELLA DELS INGREDIENTS QUE HAUREU UTILITZAT PER A FER LA RECEPTA.


ACTIVITAT D'EXPRESSIÓ ORAL:

AVUI VOS PROPOSAM UN EMBARBUSSAMENT! LLEGIU, PRACTICAU I FINS HI TOT, PODEU INTENTAR CANTAR!REPTE MATEMÀTIC:

Repartint ous (quantitats)

QUÈ NECESSITAM? 12 OUS I 3 OUERES DE CARTRÓ.L'ENIGMA DEMANA DESCOBRIR LA QUANTITAT D'OUS QUE PODEM POSAR A CADA OUERA PER ACONSEGUIR:
  • QUE A LES TRES HI HAGUI LA MATEIXA QUANTITAT D'OUS.
  • QUE A LES TRES HI HAGUI UNA QUANTITAT DIFERENT DOUS.
  • QUÈ A DUES OUERES HI HAGUI LA MATEIXA QUANTITAT I A LA TERCERA OUERA, UNA QUANTITAT DIFERENT.


DE MOVIMENT:

TENIU POTS BUITS? DE TOMÀTIGA, DE CACAU, D'ALBERCOCS? IDÒ NO ELS TIREU! ELS PODEU FER BEN NETS, LES PODEU DECORAR I AMB L'AJUDA D'UN ADULT, FER-LI DOS FORATS I POSAR-HI UNA CORDA. I JA TENIU UN ZANCOS GENIALS!I FINALMENT COM CADA SETMANA VOS PAS LES PROPOSTES FETES PER LES NOSTRES MESTRES ESPECIALISTES:

MÚSICA


ANGLÈS


ESPER QUE VOS HO PASSEU MOLT BÉ I DISFRUTEU DE LES PROPOSTES. PENSAU A ENVIAR-ME FOTOS DEL QUE FEIS! EL MEU CORREU ÉS msocias@fassers.org

FINS AVIAT! UNA BESADA!

LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ACABAM EL MAIG PLE DE COLORS

HOLA NINS I NINES! HOLA FAMÍLIES!
COM VOS TROBAU? JA FA MOLTES SETMANES QUE NO ANAM A ESCOLA, PERÒ ESTIC SEGURA QUE ESTAU APRENENT MOLTES DE COSES DE LES VOSTRES FAMÍLIES. ARA QUE JA PODEM VEURE MÉS GENT, SORTIR A PASSETJAR A L'HORA QUE VOLEM I ARA JA ENS DEIXARAN ANAR A LA PLATJA I PODREM NEDAR!!!  AIXÍ SERÀ MÉS FÀCIL PASSAR TANT DE TEMPS SENSE ANAR A ESCOLA I VEURE ELS AMICS.

AQUÍ TENIU LES PROPOSTES D'ACTIVITATS PER FER AQUESTA SETMANA.
ACTIVITAT A PARTIR D'UN CONTE:
AQUÍ TENIU UN CONTE D'HERVÉ TULLET. ÉS UN ARTISTA QUE CREA CONTES A PARTIR DE COLORS I ELEMENTS D'ART. AQUEST CONTE ES DIU: COLORS

DESPRÉS DE MIRAR EL CONTE, PODEU PROVAR VOSALTRES MATEIXOS DE FER MESCLA DE COLORS. HO PODEU FER AMB TÉMEPRES, AQUAREL·LES, COLORANT ALIMENTARI... A VEURE SI LES MESCLES DE COLORS VOS SURTEN IGUAL QUE LES DEL CONTE.
ACTIVITAT DE FILOSOFIA:
EN QUÈ ES POT TRANSFORMAR UNA TACA?
AGAFAU UN FULL I UNA TÉMPERA, I PINTAU UNA TACA. LA DEIXAU EIXUGAR. DESPRÉS HEU D'OBSERVAR I IMGINAR, Q…

ANIVERSARI MAIG

BON DIA FAMÍLIES!
AQUEST MES TENIM UNA NINA DE LA CLASSE QUE JA HA FET 6 ANYS!NA ISABELLA DIA 4 VA FER ELS ANYS I LI VOLEM DONAR ELS MOLTS D'ANYS DES D'AQUÍ.
ESPERAM QUE HO POGUÉS CELEBRAR D'UNA FORMA MOLT ESPECIAL AMB LA FAMÍLIA I HAVER FET UN PASTÍS PER PODER BUFAR.

FELIÇ 6 VOLTES AL SOL ISABELLA!

UN FI DE CURS DIFERENT

NINS I NINES, FAMÍLIES, EL FI DE CURS JA ÉS AQUÍ!HA ESTAT UN CURS CURT, PERÒ INTENS. HEM POGUT COMPARTIR MOLTS BONS MOMENTS I UN CONFINAMENT MOLT LLARG. GRÀCIES PER ESTAR DISPONIBLES PELS VOSTRES FILLS.
AQUÍ PODEU VEURE UN RECULL DE FOTOS DE TOT EL QUE HEM COMPARTIT AQUEST CURS.
EL NOSTRE VIATGE A 5 ANYS C
GRÀCIES PER LA COL·LABORACIÓ REBUDA. I SOBRETOT GRÀCIES PER DONAR-NOS LA OPORTUNITAT DE PODER HAVER-NOS ACOMIADAT EN PERSONA, VA SER UN RETROBAMENT MOLT EMOTIU.HA ESTAT UN PLAER SER LA VOSTRA MESTRA. HE GAUDIT MOLT DE PODER VEURE COM AQUESTES NINES I AQUESTS NINS TAN FANTÀSTICS HAN APRÈS JOCS NOUS, BALLS, CANÇONS I DANSES, HAN FET NOUS AMICS I NOUS APRENENTATGES, HAN JUGAT, RIGUT I S'HAN DIVERTIT MOLT.

DESIJTO QUE SIGUEU MOLT FELIÇOS, ARA I SEMPRE.

UNA BESADA MOLT GROSSA!


LILA